Šebulovu novi mandat, Kecman sportski direktor

Na Izbornoj skupštini Rvačkog kluba Radnički, u radnoj i svečarskoj atmosferi izabrano je novo rukovodstvo. Dragan Šebulov ponovo je dobio poverenje i izglasan je za predsednika izvršnog odbora dok je prvi čovek Skupštine Milovan Lakušuć, a njegov zamenik Nenad Vuković. Sportski direktor nekadašnjeg rvačkog giganta je Mladen Kecman, dok je Momiru Kecmanu pripala funkcija počasnog predsednika kluba. Predsednik Nadzornog odbora je Vuk Vejzović, a Sponzorsko-donatorskog pula Dušan Milutinović.

Pre izbora, sportski direktor, Mladen Kecman, upoznao je prisutne sa rezultatima, koje su takmičari ovog kluba ostvarili u 2011. godini.

– Mladi Branko Živanović bio je osmi na Evropskom i Svetskom prvenstvu za kadete, dok je njegov brat, Boban Živanović bio treći na jakom međunarodnom turniru “Aleksandar Kareljin”. Marko Devčić bio je učesnik EP u Dortmundu. Osvojili smo sedam medalja na prvenstvima države, u svim uzrasnim kategorijama. Takođe, imamo dve svetske medalje u greplingu, koje su donele Anđela Krčmarević i Bojana Joličić. Plan je da renoviramo salu, kako bismo imali što bolje uslove. To nam je prioritet, kao i organizacija “Trofeja Beograda” za vikend i “Srbija opena” u oktobru. Moramo i da obezbedimo finansije za potencijalne i trenutne reprezentactivce iz naših redova – veli Mladen Kecman.