Post: ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA RK RADNIČKI

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA RK RADNIČKI

Šebulovu novi mandat, Kecman sportski direktor

Na Izbornoj skupštini Rvačkog kluba Radnički, u radnoj i svečarskoj atmosferi izabrano je novo rukovodstvo. Dragan Šebulov ponovo je dobio poverenje i izglasan je za predsednika izvršnog odbora dok je prvi čovek Skupštine Milovan Lakušuć, a njegov zamenik Nenad Vuković. Sportski direktor nekadašnjeg rvačkog giganta je Mladen Kecman, dok je Momiru Kecmanu pripala funkcija počasnog predsednika kluba. Predsednik Nadzornog odbora je Vuk Vejzović, a Sponzorsko-donatorskog pula Dušan Milutinović.

Pre izbora, sportski direktor, Mladen Kecman, upoznao je prisutne sa rezultatima, koje su takmičari ovog kluba ostvarili u 2011. godini.

– Mladi Branko Živanović bio je osmi na Evropskom i Svetskom prvenstvu za kadete, dok je njegov brat, Boban Živanović bio treći na jakom međunarodnom turniru “Aleksandar Kareljin”. Marko Devčić bio je učesnik EP u Dortmundu. Osvojili smo sedam medalja na prvenstvima države, u svim uzrasnim kategorijama. Takođe, imamo dve svetske medalje u greplingu, koje su donele Anđela Krčmarević i Bojana Joličić. Plan je da renoviramo salu, kako bismo imali što bolje uslove. To nam je prioritet, kao i organizacija “Trofeja Beograda” za vikend i “Srbija opena” u oktobru. Moramo i da obezbedimo finansije za potencijalne i trenutne reprezentactivce iz naših redova – veli Mladen Kecman.

Helson George
Helson George

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

About Our Author
Jason C. Cavazos
Jason C. Cavazos

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

Categories
Recent Posts